Jsem poutníkem svého života a své cesty si volím sám. Vše Bohu náleží.

I am a traveller of my life and I choose my ways myself. All belongs to God.

sobota 10. prosince 2016

Viggo. A New Cutie.



Rozhodně jsem nechtěla mít dva psy najednou. Vlastně ani čtyři kočky ne. Když se mě Ester minulou sobotu ptala, jestli nepotřebujeme štěně, řekla jsem, že určitě ne. O dvě hodiny později (po jisté citově vydírací masáži fotografiemi úchvatných zvířat) už jsem telefonovala majitelce, a tak k velkému huňáči útulkáči přibyl malý huňáček belgický ovčák Viggo.
Žádné velké vzájemné nadšení mezi zvěří nenastalo. Kočky naštvané, Izák velmi dotčený a nervózní, velký pes upevňující dominanci, štěně pištící.

Po týdnu jsou koťata v pohodě, oba psi spokojení spolu venku, dokonce v noci spali společně v boudě. Jen ten Izák je pořád ve střehu, ale on už je takový.
Viggo má tmavé bystré oči a viditelně se snaží porozumět a v zásadě také poslechnout. Někdy to i vyjde :) . A je to zlatíčko dychtivé mazlení.
Rozhodně dva psy potřebujeme!

Our new dog Viggo, Belgian shepherd tervueren.




















































A dnešní západ:















































První fotku odshora fotila Ester.

4 komentáře:

  1. Rozhodně potřebujeme všichni zvířátka, co si nás najdou... tak to má asi být...a je dobře nám i jim...jupí!!!A on má tak krásný kukuč...

    OdpovědětVymazat
  2. Teraz je dychtivý výchovy, naši si vychovali nás a fakt terorizujú a dosť dom poničili a poškodili, máme ich vo vnútri pre Milana, ten im ale dosť škodí...
    Máš smečku, si ,,pani šeliem,,:-)
    A tiež to u teba vyzerá na srdcovú ,,zbierku,,.
    Pozdravuje Izáka, chápem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní šelem :), to je pěkné. je pravda, že teď máme pěknou smečku čtyřnožců!

      Vymazat