Jsem poutníkem svého života a své cesty si volím sám. Vše Bohu náleží.

I am a traveller of my life and I choose my ways myself. All belongs to God.

sobota 17. října 2015

Statečný meloun a giveaway. The Brave Melon And Giveaway.

Statečný meloun se sám vysel na udupaném vysušeném místě před psí boudou (zatímco opečované dýně pohltili jako každý rok slimáci). Sám se vysel, sám si vyrostl, bohužel nestihl sám dozrát, ale všechny nás nadchl. Dokonce si i zahojil různá zranění, která mu způsobil pes. Blog si rozhodně zaslouží.

The brave melon grew up itself on a parched place in front of doghouse.


















































































Když otevřu Google Statistics, vidím, že sem chodí dost lidí z celého světa, což mi dělá velkou radost. Ráda bych vás všechny poznala! Kdo napíše něco krátkého o sobě, může vyhrát malou panenku-brož, kterou jsem šila. Příští neděli 25. října budu z komentářů losovat.

According to Google statisic, readers from all around the world have been visiting my blog. This really pleases me and I am curious who you are. Send me a short message about yourself and you can win a small doll-brooch. The winner will be drawn from the comments here bellow and announced by Sunday 25th of October.



























Hodně štěstí!










8 komentářů:

  1. Lenko, už jednou před lety jsem od tebe maličkou panenku dostala. Bohužel jsem ji ztratila, protože jsem ji měla připnutou na tašce. Tak to chodí. Velice jsem tehdy obdivovala jak dokážeš takovou maličkou křehkost vyrobit, Přeju výherkyni, aby jí panenka udělala stejnou radost jako tehdy mě. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Lenko, jmenuju se Klára, jednou jsme se videly na pletarskem dychanku u paní Bovolli, tys pletla šátek, ja svetr s norským vzorem-pořád ještě mi chybí jeden rukáv, zato jsem od té doby začala číst tvůj blog a moc jsem si ho oblíbila, potažmo jsem si oblíbila tebe a tvůj mily zbytečně nekomplikovany a velmi laskavý přístup ke světu. Já ještě nejsem tak vyzrálá jako ty, teprve teď se snažím ustabilnovat svůj první samostatný domov, který se snažím kultivovat spoustami klubicek, knihami a dobrou kuchyni. Má další láska je malba, v budoucnu se snad podaří, že se snad dockam i siciho stroje a nějakého toho dítěte :-) měj se moc krásně, rada tě ctu Klara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, pamatuju si tě dobře, ten svetr mě ohromil. Moc mě těší, že ses tu zastavila.

      Vymazat
  3. Je, Leni, Tvé panenky jsou moc krásné! Znám je i z minulých postů - to když jsem ti brouzdala blogem do minulosti :) No, tak zkusím štěstí. My se už maličko "známe", ke mne na blog jsi nakoukla a víš, že miluji barvy, látky (i ty maličké), čoko a kávu a zelený čaj a pečené buchty :) A jsem strašně upovídaná, tak to raději zkrátím - děkuji za tak milou giveaway, kterou jsi uspořádala! Krásné dny! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jolo, chodím k tobě pravidelně. V čokoládě bychom si dobře rozuměly :-)
      Krásný podzim !

      Vymazat
  4. Čím, prosím tě, šiješ ty své panenečky? Mám pocit, že mně by ta hlavinka neustále padala z rukou :) ... Na jaře se chci vrhnout na svou první zahrádku, tak jsem zvědavá, jestli se mi něco urodí či neurodí. Plánuju si vyvýšené záhonky proti hlemýžďům.

    OdpovědětVymazat
  5. Maruško, nasadím brejle 4 dioptrie a šiju jako cokoliv jiného. Jak je to titěrné, je šití pomalejší, ale jde to dobře.

    OdpovědětVymazat