Jsem poutníkem svého života a své cesty si volím sám. Vše Bohu náleží.

I am a traveller of my life and I choose my ways myself. All belongs to God.

čtvrtek 27. listopadu 2014

Done. (Knitting can be addictive)

Rejnok je hotový. Sem tam má nějaké chybné oko, ale vím o nich jen já. Protože se okraj kroutil, podšila jsem ho bavlněnou krajkou, a protože jsem neměla dost centimetrů jedné barvy, použila jsem holt barvy dvě. Nebylo lze čekat, až se dostanu do nějaké švadlenky, to je jasné, že.

Tak na první pokus o trojcípý šátek jsem docela spokojená. Na omak je měkoučký a hned hřeje. Které vlny jsem použila, skoro netuším, protože jsem někde poztrácela téměř všechny visačky, kromě té, která varuje před závislostí a má dost pravdu.

Ray the scarf is done. There are some mistakes, but you cannot see it. The edge is lined with cotton lace in two colours, gray and wine.
The scarf is so fluffy and warming and I´am satisfied with it. Yes, knitting can be so addictive !










































































































8 komentářů:

  1. Je nádherný a o závislostech mi nemluvte:-)) ten okraj je dobré udělat širší ve vroubkovém vzoru - lícové i rubové řady plést pořád hladce - tak aby měl alespoň 2,5 cm- to se pak položí...ale omlouvám se za nevyžádanou radu. :-) Pletení zdar!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kateřino, nevyžádané rady beru všechny ! Já jsem toho okraje, jak píšete, upletla jen myslím dvě řady a to je málo. Naštěstí ta krajka vypadá i docela dobře a spravila to
      Jehlice vpřed !

      Vymazat
  2. To podšití malučkou kraječkou je tak milé, mne by to nenapadlo a přitom je to fakt bezva. Velmi osobité. A jak vidím na fotkách, účel ty lemovky splnily, funguje to a nekroutí se, že? Zapisuju za uši, třeba se bude někdy hodit. Člověk se furt učí, osvíceným hlavám třikrát zdar. A šál je krásný a těším se na další. Pletení je na zimu idyální totiž ♥ J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, děkuju. Kraječky fungují perfektně a nakonec se mi i dost líběj.
      Taky se těším na další :)

      Vymazat
  3. je prďácký ... s kraječkami vychytané ... já občas obháčkuji, když to není to ono ... tak ať ti slouží na cestách ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já háčkovat neumím. Všechno mi jde, co se dá dělat rukama, ale na háčkování jsem skoro dementní jedinec.

      Vymazat